Word onderdeel van de X-lens franchise

X lens pasbril scaled

Technologie en ondersteuning

Met onze online applicatie kunnen de leesvaardigheden objectief en nauwkeurig in kaart worden gebracht, met behulp van diverse technieken en leestests. Deze tool biedt een helder inzicht in het verschil in lezen met en zonder onze kleurenfilters. Deze applicatie onderstreept onze inzet voor technologische vooruitgang en maatschappelijke bijdrage.

Wat biedt een samenwerking?

Een samenwerking met X-lens opent de deur naar een uitgebreid aanbod en toegang tot een brede en unieke doelgroep. Met onze speciale filters kun je nieuwe klantsegmenten aanspreken en een onderscheidende dienst aanbieden binnen de regio.

Daarnaast profiteert je van:

  • Ondersteuning in marketing en communicatie, productontwikkeling, en technische ondersteuning van onze online tools.
  • Toegang tot trainingen, begeleiding, en netwerkmogelijkheden met andere X-lens partners.

Sluit je aan bij onze missie

Bij X-lens geloven we in samenwerking als de sleutel tot succes. Door samen te werken, kunnen we meer bereiken en een positieve impact maken op het leven van mensen met leesproblemen. Ontdek wat een samenwerking met X-lens voor je kan betekenen en sluit je aan bij onze missie om iedereen een gelijke kans te bieden op leessucces.

“We voeren al ruim 10 jaar het merk X-lens, en buiten het feit dat het daadwerkelijk helpt, biedt het een extra mogelijkheid om je te profileren. En daarmee genereer je een nieuwe klantenstroom.”

Lex Klein Schiphorst – Optometrist en eigenaar Bossinade Optiek

Lex01

Hoe kunnen wij je helpen?

Ontdek hoe X-lens jou of je kind kan ondersteunen met innovatieve, gepatenteerde kleurenfilters die het lezen makkelijker maken.

Test jouw leesvaardigheid
met kleur

Doe de gratis online test

Ontmoet
onze experts

Afspraak maken

Artikelen om te lezen

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de
X-lens nieuwsbrief