30 dagen retourgarantie

Anders dan verwacht, dan ontvangt u uw geld terug!

Binnen een termijn van 30 dagen, na aanschaf van de X-lens bril, kun je gebruik maken van deze mogelijkheid.

De X-lens bril kan uitsluitend worden ingeleverd bij de X-lens specialist waar de bril is gekocht. Wanneer je alleen X-lens kleurenfilters hebt aangeschaft, lever je de filters in. Wanneer je een complete X-lens bril (inclusief montuur) hebt gekocht, lever je de gehele bril in om aanspraak te maken op teruggave. Binnen vier weken staat het bedrag, minus €50,- administratie- en verwerkingskosten, op je rekening.

Gebruikssporen aan de X-lens kleurenfilters of aan het montuur zijn toegestaan. Een beschadigde X-lens bril wordt niet teruggenomen en het recht op de X-lens niet-tevreden-geld-terug garantie vervalt dan.

LET OP!

Uitgesloten van de retourgarantie zijn:

  • De X-lens bril voor kleurenblindheid;
  • Toeslagen/gemaakte kosten voor sterktes en andere additionele bewerkingen en multifocale glazen;
  • Kosten van een eigen montuur.
BEL ME TERUGBEL ME TERUG

De Xlens kleurenfilters is de enige methode waarbij het (lees)resultaat direct meetbaar is. Wij zijn er van overtuigd dat een groot deel van personen met klachten die gepaard gaan bij dyslexie of leesproblemen geholpen kunnen worden met de Xlens bril. Wanneer dit voor of tijdens het begeleidingstraject zou plaatsvinden dan zullen de resultaten sneller vorm krijgen.
Xlens zegt niet dat de kleurenfilters de ultieme oplossing is maar juist een hele goede aanvulling is op een trainingstraject die iemand ondergaat. Als u het leesprobleem kunt ondervangen ben u vaak al een heel eind op weg. Met de niet-goed-geld-terug garantie bieden we iedereen de kans om de Xlens kleurenfilters te ervaren. 

LET OP:

De niet-goed-geld-terug garantie geldt niet voor een Xlens bril die wordt aangeschaft voor kleurenblindheid.