30 dagen retourgarantie

Anders dan verwacht, dan ontvangt u uw geld terug!

Binnen een termijn van 30 dagen, na aanschaf van de Xlens bril, kunt u gebruik maken van de niet-goed-geld-terug garantie en heeft u recht op teruggave.

De teruggave geldt alleen als er op korte termijn geen vooruitgang is geboekt op één van de klachtkenmerken die door Xlens zijn benoemd.

De Xlens bril kan alleen worden ingeleverd bij de Xlens specialist waar de bril is gekocht. Wanneer u alleen Xlens filters heeft aangeschaft, levert u de filters in. Wanneer u een complete Xlens bril heeft gekocht levert u de gehele bril in om aanspraak te maken op de teruggave van het aankoopbedrag. (minus €50,- administratie-, verzend- en verwerkingskosten.) Binnen 4 weken staat het bedrag op uw rekening.

Gebruikersschade aan de Xlens filters of het montuur is toegestaan. Een beschadigde Xlens bril wordt niet teruggenomen en het recht op de Xlens niet-goed-geld-terug garantie vervalt dan.

BEL ME TERUGBEL ME TERUG

De Xlens kleurenfilters is de enige methode waarbij het (lees)resultaat direct meetbaar is. Wij zijn er van overtuigd dat een groot deel van personen met klachten die gepaard gaan bij dyslexie of leesproblemen geholpen kunnen worden met de Xlens bril. Wanneer dit voor of tijdens het begeleidingstraject zou plaatsvinden dan zullen de resultaten sneller vorm krijgen.
Xlens zegt niet dat de kleurenfilters de ultieme oplossing is maar juist een hele goede aanvulling is op een trainingstraject die iemand ondergaat. Als u het leesprobleem kunt ondervangen ben u vaak al een heel eind op weg. Met de niet-goed-geld-terug garantie bieden we iedereen de kans om de Xlens kleurenfilters te ervaren. 

LET OP:

De niet-goed-geld-terug garantie geldt niet voor een Xlens bril die wordt aangeschaft voor kleurenblindheid.