Aan dit onderzoek zijn kosten verbonden van 80 euro

Een terugbel verzoek insturen voor een Xlens onderzoek

Ja, ik wil worden teruggebeld voor het maken van een afspraak.

De afgelopen 10 jaar heeft onze methodiek ook haar efficiëntie bewezen. Tijdens een onderzoek van circa 1,5 uur wordt meteen duidelijk of u baat heeft bij een Xlens bril. Aan het oogonderzoek zijn onderzoekkosten verbonden van 80 euro.

Stuur een terugbel verzoek in via het aanvraagformulier. U kunt eventueel een Xlens locatie kiezen waarna u wordt teruggebeld door een Xlens specialist.

De Xlens kleurenfilters is de enige methode waarbij het (lees)resultaat direct meetbaar is. Wij zijn er van overtuigd dat een groot deel van personen met klachten die gepaard gaan bij dyslexie of leesproblemen geholpen kunnen worden met de Xlens bril. Wanneer dit voor of tijdens het begeleidingstraject zou plaatsvinden dan zullen de resultaten sneller vorm krijgen. Xlens zegt niet dat de kleurenfilters de ultieme oplossing is maar juist een hele goede aanvulling is op een trainingstraject die iemand ondergaat. Als u het leesprobleem kunt ondervangen ben u vaak al een heel eind op weg.

Met de niet-tevreden-geld-terug garantie bieden we iedereen de kans om de Xlens kleurenfilters te ervaren. Via bovenstaande terugbel verzoek kunt u kiezen voor een Xlens locatie bij u in de buurt.

Xlens wenst u succes tijdens uw oogonderzoek